V tejto kategórií nájdete zariadenia na výrobu ľadu od popredného Talianskeho výrobcu CastelMac, ktorá od roku 1963 investuje do pokročilých technológií, zaoberajúce sa výskumom a inováciou, ktorá smeruje k dokonalému výsledku.
Podľa toho aký máte typ prevádzky a na čo ľad používate, si môžete vybrať tvar ľadu.
Pre barmanov, ktorý používajú ľad hlavne na šejkrovanie je najlepšie používať ľad v tvare kocky. Je to z toho dôvodu, že má ostré hrany, ktoré lepšie rozmiešajú nápoj ako oválny kužel, ktorý sa o seba iba kĺže.
Kužeľový ľad je skvelý pre väčšinu typov prevádzok a je to najpredávanejší tvar ľadu. Je to ideálny tvar na prípravu bežných nápojov, ako aj koktailov.
Výrobníky drveného ľadu odporúčame hlavne do veľkých koktailových podnikov, kde sa predáva veľké množstvo Mojita, Caipirinhe a iných tropických koktailov.
Čím je ľad väčší, tým sa pomalšie topí a tak menej riedi nápoj a udržiava ho dlhšie chladný. Preto treba vyberať podľa možnosti čo najväčší ľad.

Výrobníky ľadu podkategórie

Zobrazených 1–32 z 52 výsledkov