K týmto vákuovým sáčkom je potrebné mať vákuovačku. Vákuovačky odsávajú prebytočný vzduch z vákuovacích sáčkov. Potraviny skladované vo vákuových sáčkoch zachovávajú viac živín, chutí i vôni ako pri bežnom skladovaní. Navyše vákuovaním potravín sa predlžuje trvanlivosť, čerstvosť potravín až o 5x. Jedlo bude šťavnaté a mäkké, zachováva si objem, tvar, farbu a maximum chuti. Umožňujú konzervovanie potravín bez pridania prísad a konzervačných látok. Vhodné na polievky, ovocné šťavy. Počas varenia metódou sous vide nerozpúšťajú žiadne chemikálie. Môžu sa variť na 100 °C po dobu 60 minút alebo tepelne spracovať pod 60 °C bez obmedzenia doby. Sáčky na požiadanie vyrábame aj vlastným logom a grafikou spoločnosti. Minimálne množstvo objednania pri štandardnej veľkosti – bezfarebné 250 ks, pri neštandardnej veľkosti 3000 ks.
Sáčky na sous vide
Sáčky na sous vide 300×400 mm – 250 ks
Vákuovacie sáčky sú vhodné pre sous-vide metódu varenia až do 85 °C. Rozmery 300×400 mm, hrúbka 90 mikrometrov, farba transparentná. Vyrábame akékoľvek veľkosti s dodacou lehotou 10 dní
€61.90 (€51.58 bez dph)